top of page

za 26 mrt

|

Zottegem

Daguitstap: we gaan naar het zuiden

Daguitstap: we gaan naar het zuiden
Daguitstap: we gaan naar het zuiden

Tijd en locatie

26 mrt 2022, 08:00 – 18:00

Zottegem, Broeder Mareslaan, 9620 Zottegem, België

Over het evenement

We gaan legendes vertellen in de bosjes … Ga je mee?

De BLES daguitstap is terug van weggeweest. We mogen weer op stap en die kans gaan we niet laten liggen. Er vroeg bij zijn is de boodschap! Letterlijk, de bus vertrekt om 8u stipt achteraan het station van Zottegem (Broeder Mareslaan).

Zoals eerder aangekondigd gaan we naar het zuiden, net de grens over. De taalgrens dan toch. We starten de dag bij de oudste familiale brouwerij van Wallonië. De struiken in om te gaan ontdekken hoe dat Bush bier tot stand komt, maar er is meer want de brouwerij nam recentelijk het kasteel recht over de brouwerij grondig onder handen en daar valt best ook wat te ontdekken.

We aperitieven en lunchen bij Trolls & Bush alvorens als echte Hercules Poirots op zoek te gaan naar het ware verhaal achter Des Légendes. Wist je bijvoorbeeld dat De Halve Maan niet de enige brouwerij is met een heuse pijpleiding tussen de brouwerij en een verder gelegen bottelfaciliteit … Sommige straffe verhalen zijn gewoon waar en niet zomaar legendes.

Nog even het gamma controleren en kennis maken met hun ‘barrique’ project en we zijn weer de bus op richting Zottegem, waar we rond 18u zouden moeten toekomen.

Reserveer zo snel mogelijk jouw plaatsje want OP is OP en je bent waarschijnlijk niet de enige die staat te popelen om nog eens buiten te komen. We sluiten de inschrijvingen uiterlijk af op 20 maart om de nodige voorzieningen te kunnen nemen. Geef ook zeker mee of je vegetariër bent.

Bezoeken met degustaties – bus – aperitief – lunch met een drankje – dessert – gezelligheid - … en dat voor €45pp (€55 voor niet leden) … de indexsprong is bij ons nog niet gepasseerd 😉

Inschrijven : david@bles.be

Deel dit evenement

bottom of page