top of page

za 25 mrt

|

Zottegem

Daguitstap 2023

De BLES daguitstap is er weer!

Daguitstap 2023
Daguitstap 2023

Tijd en locatie

25 mrt 2023, 08:30 – 26 mrt 2023, 18:30

Zottegem, Broeder Mareslaan, 9620 Zottegem, België

Over het evenement

BLES Daguitstap 2023 – 25 maart

We laten alle winterblues thuis en starten de lente met een opfleurend dagje weg. Wij zorgen voor alles (of toch zo een beetje alles wat binnen het redelijke valt), je moet enkel op tijd in Zottegem zijn om in onze bus te stappen en we zetten je daar ’s avonds mooi weer af 😉

We starten de dag bij Brouwerij Dilewyns waar we een rondleiding krijgen gevolgd door een degustatie van hun bieren maar niet alleen bier … en een primeurke 😋

We lunchen bij een Orval Ambassadeur uit het Dendermondse alvorens door te trekken naar Stokerij & Brouwerij Rubbens. De stokerij heeft met de Chouffe Coffee al langer een poot in de bierwereld en om graanjenever en gin te maken heb je uiteraard ‘bier’ nodig, maar in 2022 werd er ook werk gemaakt van eigen bieren en echte brouwfaciliteiten. We ontmoeten brouwer en stoker en ‘verfijnen’ hun theoretische uitleg met de nodige praktijk.

De succesformule van onze daguitstap is ondertussen bekend, we maken het gewoon gezellig! Iedereen is welkom, alleen tijdig inschrijven want als de bus vol zit, dan zit die nu eenmaal vol.

Praktisch:

Afspraak om 8u45 achterkant station Zottegem (Parking Broeder Mareslaan 34). De bus vertrekt ten laatste om 9u00. We zijn terug in Zottegem tussen 18u00 en 18u30.

Leden betalen €55 (Niet-leden €65). Daarin zijn inbegrepen: de brouwerijbezoeken met uitgebreide degustatie, lunchmenu, de bus.

Inschrijven: zo snel mogelijk via yannick@bles.be OP = OP

Deel dit evenement

bottom of page