top of page

di 26 apr

|

Zottegem

Bier en kaasavond 2022

Bier- en kaasavond i.s.m. Luc Callebaut

Bier en kaasavond 2022
Bier en kaasavond 2022

Tijd en locatie

26 apr 2022, 19:00 – 23:00

Zottegem, Trapstraat 33, 9620 Zottegem, België

Over het evenement

Liefste leden en sympathisanten,

Binnen een dikke 2 weken, op 26 april, hebben we onze volgende activiteit namelijk ‘Kaas en Bier’. Kaasmeester Luc Callebaut van Kaasmeester/rijper Callebaut-Vanhaver uit Oudenaarde zal voor ons 6 kazen selecteren bij de door ons gekozen bieren binnen het thema "collaboration bieren". 

De bieren worden deze keer eens niet allemaal gekozen door onze vaste spreker David, maar door het nieuwe bestuurslid en tevens zytholoog Tim Pede. Samen zullen ze ons van de nodige uitleg voorzien. 6 Bieren en 6 Kazen met verschillende soorten brood en fruit, dat is eten en drinken; daarom beginnen we iets vroeger dan normaal om 19u00.

Waar zullen we deze smaakexplosie kunnen ondervinden: Resto-Bar Toerist (Trapstraat 33, Zottegem). Parkeren kan op de parking in de Molenstraat of op Sanitary, en het is slechts een kleine 10 minuten stappen van het station.

De Kostprijs bedraagt €35 voor leden en €40 voor niet leden, te betalen ter plaatse. Inschrijven kan vanaf nu via Tim@bles.be, plaatsen zijn om organisatorische redenen beperkt.

Deel dit evenement

bottom of page