slideshow 1

You are here

Blesuurtje 31/07/2013

Graag nodigt BLES u uit om naar het volgende “blesuurtje” te luisteren dat zal uitgezonden worden zoals iedere maand, de laatste woensdag 31 juli tussen 19 en 20 uur op Mfm radio en op Radio brouwer op hetzelfde tijdstip. Blesuurtje zal heruitgezonden worden op zaterdag 03 augustus tussen 11 en 12 uur op Mfm radio.

Deze maand brachten we voor de tweede maal een bezoek aan Brouwerij Liefmans. In de brouwerij hadden we een leuke babbel met Hector Neyt over onderwerpen zoals brouwt men nog in Brouwerij Liefmans? Hoe zit het met de Liefmans Fruitesse? Hoe ziet de toekomst eruit voor de brouwerij?Deze maand nieuws over de Historische Bierwandeling door Zottegem, een unieke Orvalproeverij en een gesprek met Jonas Crement van Brouwerij Roman.

Op de jaarlijkse Bieruitstap van VZW Bles brachten we dit jaar een bezoek aan “DE DOLLE BROUWERS”. We laten u in deze uitzending enkele fragmenten beluisteren uit de rondleiding  die we kregen van de Brouwer “Kris Herteleer”.

Deze maand kan je terug een bierpakket winnen met 30 streekbieren geschonken door de sponsorende brouwerijen . Ken je het antwoord op de vraag die je te horen krijgt in “Blesuurtje”, mail dit dan door voor 15 augustus naar blesuurtje@skynet.be en uit alle juiste inzendingen trekken wij 1 winnaar.Het programma blesuurtje kan je ontvangen op de volgende frequenties

·         voor Zottegem 107,6

·         voor Oudenaarde 106,3

En wereldwijd via de livestreams

·         · http://www.radiomfm.be/stream/code/streamasx.htm

·         · http://radiobrouwer.wordpress.com/live-stream/

Suggesties, commentaren en opmerkingen zijn steeds welkom via blesuurtje@skynet.be

Voor verdere info kan u ook terecht op de website van dit programma nl. http://users.skynet.be/blesuurtje

Tags: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer