slideshow 1

You are here

Blesuurtje 28/08/2013

Bles nodigt u uit voor de volgende uitzending op woensdag 28 augustus op Radio Brouwer en Mfm Zottegem. Heruitzending op zaterdag 31 augustus tussen 11 en 12 uur.

Thema's

 

  • Op 1 juni had de jaarlijkse Blesuitstap plaats in de voormiddag brachten we een bezoek aan Brasserie THIRIEZ in  ESQUELBECQ.
    Na een middagmaal van lokale streekproducten maakten we kennis met de meest kleurrijk geklede brouwer nl.   “Kris Herteleer”. Wij laten u een aantal fragmenten horen van Kris bij zijn rondleiding  “DE DOLLE BROUWERS”.

  • In 12 oktober gaat in de “Bevegemse Vijvers” de 20 ste Bierhappening door. Johan de Vleeschouwer, voorzitter van VZW Bles krijgt dan ook de micro om ons meer te vertellen over deze jubileum bierhappening 

Quizvraag van de maand

Deze maand kan je terug een bierpakket winnen met 30 streekbieren geschonken door de sponsorende brouwerijen . Ken je het antwoord op de vraag die je te horen krijgt in “Blesuurtje”, mail dit dan door voor 15 september naar blesuurtje@skynet.be en uit alle juiste inzendingen trekken wij 1 winnaar.

Het blesuurtje kun je beluisteren via

Radio:

  • Mfm Zottegem: 107.6   
  • Radio Brouwer Oudenaarde: 106.3                      

 Online:

 Suggesties, commentaren, antwoord op de quizvraag  en opmerkingen zijn steeds welkom via blesuurtje@skynet.be

 Voor verdere info kan u ook terecht op de website van dit programma nl. http://users.skynet.be/blesuurtje

 

Tags: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer