slideshow 1

You are here

Blogs

Bierhappening 2019 komt dichterbij

Benieuwd welke bieren je kunt proeven op zaterdag 12/10/2019?

Dat kan, de bierlijst is beschikbaar op de site. Klik hier om ze te bekijken.

Alle praktische info vind je op de pagina van de bierhappening.

Blesuurtje 27/09/2015

Op zaterdag 10 oktober is het terug verzamelen geblazen voor de bierliefhebbers op de 22 ste nationale bierhappening in de "Bevegemse Vijvers" te Zottegem.
Het is dan ook de taak van de voorzitter van VZW Bles, Johan De Vleeschouwer om deze manifestatie voor te stellen aan de luisteraars van Blesuurtje.
Mogen we jullie ook verwelkomen?

Blesuurtje 29/05/2013

Bles nodigt u uit voor de volgende uitzending op woensdag 29/05 om 19:00 op Radio Brouwer en Mfm Zottegem. Heruitzending op zaterdag 01/06 tussen 11 en 12 uur.
Deze maand brengen we nieuws uit Roeselare, Oudenaarde, Opglabbeek. Tevens schenken we aandacht aan enkele activiteiten van Bles. Johan de Vleeschouwer vertelt ons ook over de betekenis van de Zottegemse Reuzen in de lokale geschiedenis van de brouwerijen
In de maand juni gaan we op bezoek naar Brouwerij Roman, naast de laatste nieuwsjes over de brouwerij gaan we natuurlijk ook aandacht besteden aan de Brouwerij concerten die doorgaan in de maand juli.

BLESdaguitstap 1 juni

Onze jaarlijkse BLESdaguitstap komt er weer aan.  We nodigen uit om ons  op zaterdag 1 juni te vergezellen naar de Franse en Vlaamse Westhoek.

Blesuurtje 24/04/2013

Bles nodigt u uit voor de volgende uitzending op woensdag 24 april om 19 uur op Radio Brouwer en Mfm Zottegem. Heruitzending op zaterdag 27 april tussen 11 en 12 uur.

Thema's

Op 15 maart organiseerde Bles een voordracht met Ronald Mengerink brouwer van “De Dochter van de Korenaar”. Wij waren erbij met Blesuurtje en laten jullie enkele interessante stukken horen uit deze voordracht.

Pages

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer