slideshow 1

Brouwer brouwt muziek

vrijdag, augustus 28, 2015 - 20:00

Kan een brouwer ook rocker zijn?

Ontdek de verborgen kant van bierkenner en brouwer JEF VAN DEN STEEN. Als leadgitarist van de groep John Woolley and Just Born scoorde hij eind de jaren 60 hits in binnen- en buitenland.
V.Z.W.BLES laat je kennismaken met de groep die misschien wel de wilde door grijze haren verving, maar nog niets van hun wilde streken niet verleerde. Beleef deze unieke optreden terwijl je geniet van de bieren van "De GlazenToren".

Aantal deelnemers is beperkt. Tijdig inschrijven.

Blesuurtje 29/07/2015

Deze maand trokken we met onze microfoon naar Erpe-Mere. Iedere bierliefhebber kent Jef Van den Steen. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Jef eind de jaren 60 leadgistarist was bij John Woolley and Just Born. Deze groep scoorde in de Flower-power periode verschillende hits, hun platen werden uitgebracht in 8 verschillende landen. VZW BLES zorgt terug voor een primeur. Op vrijdag 28 augustus komt er een reünie van John Woolly and Just Born, de groep die misschien wel de wilde door grijze haren verving, maar haar wilde streken niet verleerde. Dit unieke optreden kan je beleven en eveneens proeven van de bieren van "De Glazen Toren". Het is namelijk niet elke dag dat een brouwer zijn brouwerij verlaat om (terug) op een podium te klimmen.

Tags: 

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer