slideshow 1

Verbroederingsproeverij met Waregemse bierfanaten

zaterdag, januari 24, 2015 - 16:30 to 19:30

Een verbroederingsavond met de Waregemse bierfanaten waarbij minstens 6 bieren worden geproefd die recent op de markt verschenen.

Plaats: 't Peerdeke, Het Pand 240 - Waregem

Inschrijven: wbf@telenet.be of 0486/534 749.

Prijs: leden € 6 (vermelden bij inschrijven dat je BLESlid bent) en bij niet leden € 9.

Beperkt aantal plaatsen, dus snel inschrijven geblazen!

Blesuurtje 25/01/2015

Brouwerij "The Musketeers" werd opgericht in 2000 te Ursel door 4 brouwingenieurs: Kristof De Roo, Rikkert Maertens, Stefaan Soetemans en Sven Suys. Vier vrienden met een gemeenschappelijke passie bier. In deze uitzending is Tim Pede vertegenwoordiger voor deze brouwerij onze studiogast.

Tags: 

Blesuurtje 28/12/2014

Voor de 2 de maal in de geschiedenis van Blesuurtje trekken we naar Nederland. Begin jaren zeventig waren nog maar weinig Nederlanders die de rijke Belgische biercultuur kenden. Wilden deze dan toch eens een Belgische bierspecialiteit drinken, dan waren ze genoodzaakt de grens over te steken. Daarom trok Piet de Jongh regelmatig naar België om er te genieten van het vorstelijk gerstenat. Voorzichtig probeerde hij ook in zijn eigen café eens een kratje Westmalle of Geuze te slijten. Wij zijn er dan ook trots op dat Piet de Jongh ons wilde ontvangen in Brouwerij, Café en Restaurant "De Beyerd" in Breda, een echte aanrader voor elke bierliefhebber die op bezoek is in deze mooie stad.

Tags: 

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer