slideshow 1

Zin in nog een Mijn Bier Annum 2014?

Zoek je nog een ideaal cadeau voor de bierliefhebber bij de kerstboom, wil je iemand verrassen met een origineel cadeau of heb je gewoon zin om nog eens "Mijn Bier Annum 2014" te drinken?

Aarzel dan niet om ons te contacteren en bestel "Mijn Bier Annum 2014" via bestuur@bles.be.

De flessen zijn af te halen in Zottegem.

 

Tags: 

Blesuurtje 28/12/2014

Voor de 2 de maal in de geschiedenis van Blesuurtje trekken we naar Nederland. Begin jaren zeventig waren nog maar weinig Nederlanders die de rijke Belgische biercultuur kenden. Wilden deze dan toch eens een Belgische bierspecialiteit drinken, dan waren ze genoodzaakt de grens over te steken. Daarom trok Piet de Jongh regelmatig naar België om er te genieten van het vorstelijk gerstenat. Voorzichtig probeerde hij ook in zijn eigen café eens een kratje Westmalle of Geuze te slijten. Wij zijn er dan ook trots op dat Piet de Jongh ons wilde ontvangen in Brouwerij, Café en Restaurant "De Beyerd" in Breda, een echte aanrader voor elke bierliefhebber die op bezoek is in deze mooie stad.

Tags: 

Blesuur 26/11/2014

Bles nodigt u uit voor de volgende uitzending van Blesuur.

Nu de dagen aan het korten zijn naderen we de ideale periode om van een kerstbier aan de open haard te genieten. Bij wie konden we dan beter informeren over kerstbieren dan bij een enthousiast bierproever, een gerenommeerd brouwer en een getalenteerd auteur nl. Jef van den Steen .

Tevens namen we op de Bierhappening 2 interviewtjes op met Brouwer Joris van Brouwerij Huyghe en Dirk van Brouwerij Het Anker .

Tags: 

Blesuur 26/10/2014

Op dinsdag 11 november zet “Brouwerij De Glazen Toren” voor het eerst in zijn geschiedenis zij deuren open voor het grote publiek. Wij laten in dit “Blesuurtje” een van de brouwers nl. Jef Van den Steen aan het woord.
Jef vertelt ons hoe de brouwerij is tot stand gekomen, waarom de opendeurdag doorgaat op 11 november en nog veel meer.

Tags: 

Het nieuwe Blesbier: Mijn Bier @ Annum

Tijdens de persvoorstelling van de 21ste Bierhappening werd ook het nieuwe Blesbier voorgesteld.

We hopen dat het bij iedereen in de smaak zal vallen. Kom het alvast zeker proeven tijdens de 21ste bierhappening!

Alle info over ons nieuwe bier vindt u op de Blesbier pagina van deze website.

Tags: 

Alles wat u moet weten over de Bierhappening 2014

Gisteren vond de persvoorstelling plaats voor de 21ste Bierhappening van Bles. Naar goede gewoonte ging dit samen met de voorstelling van het nieuwe Blesbier: Mijn Bier @Annum.

Voor degene die er gisteren niet bij konden zijn, hebben we alle informatie verzameld.

Wie graag al een idee heeft welke bieren er te proeven zullen zijn, kunnen dit hier bekijken.

Blesuurtje 25/06/2014

Deze maand in “blesuurtje” nieuws over de brouwerij - concerten in Brouwerij Roman, de opendeurdagen in Brouwerij Orval, de opendeurdagen in Brouwerij Slagmuylder en de voorstelling van de komende activiteiten van Vzw Bles. Na de Quizvraag waarbij terug 29 streekbieren te winnen zijn geschonken door de sponsorende brouwerijen maken we kennis met het nieuwe Wiezebier.

Tags: 

Blesuurtje 28/05/2014

Deze maand is “blesuurtje” op bezoek geweest bij een plaatselijke brouwer. Jawel, dit maal laten we Bruno van Brouwerij Van den Bossche uit St Lievens Esse aan het woord.
Naast een kennismaking met de Brouwerij en hun smakelijke bieren, brengt jij ons ook op de hoogte van de komende vernieuwingen in de brouwerij.

Tags: 

Blesuurtje 30/04/2014

In Brouwerij Kwibus te Erpe-Mere is er deze maand groot nieuws. Daarom laten wij Danny Hoffelinck aan het woord. Wil je nieuws heet van de naald horen omtrent deze Brouwerij luister dan naar het komende “blesuurtje”.

Tags: 

Brouwer op bezoek: Brouwers Verzet

De brouwers van het Brouwers Verzet zullen vertellen over hun passie en laten ons die natuurlijk ook proeven. 

Tags: 

Pages

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer